Ödemiş Belediyespor Atilla'yı Tek Golle Gönderdi: 1-0 - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor Atilla'yı Tek Golle Gönderdi: 1-0

Ödemiş Belediyespor Atilla\'yı Tek Golle Gönderdi: 1-0

İzmir Süper Amatör Lig B grubu 4.hafta mücadelesinde Ödemiş Belediyespor, Atillaspor'u 1-0 mağlup etti.1-0'la sevinen Ödemiş'in tek golünü maçın 16.dakikasında Erkan kaydetti.

21.10.2013 10:18

İzmir Süper Amatör Lig B grubu 4. hafta mücadelesinde Ödemiş Belediyespor, Atillaspor'u 1-0 mağlup etti. 1-0'la sevinen Ödemiş'in tek golünü maçın 16. dakikasında Erkan kaydetti. İki ekibin de sergilediği futbol tat vermedi, yaşanan gerginlikler futbolu geride bıraktı.

Oldukça sıcak bir havada oynanan maçta mücadele büyük ölçüde orta sahada geçti. 16. dakikada Esat'ın soldan ortasında arka direkte Erkan gelişine vurdu ve Ödemiş'i öne geçirdi. Bu golün ardından Atillaspor baskı kurmaya çalıştıysa da başarılı olamadı.

İkinci yarının büyük bölümünde Ödemiş oyunu ağırdan alırken, Atilla da organize olmakta sıkıntı yaşadı. 63. dakikada Atilla kalecisi Mustafa'nın orta saha yuvarlağından kullandığı serbest atışta top kale direğini sıyırdı. Ödemiş ceza alanında 90+2'de gelişen hava topu mücadelesinde Osman, Ceyhun'un müdahalesi ile yerde kaldı hakem Deniz Gültekin oyunu devam ettirince Atilla yedek kulübesi sahaya daldı. Atillaspor teknik direktörü Murat Bahar, Deniz Gültekin'e itirazlarını sürdürünce tribüne yollandı. Bunun üzerine adeta çılgına dönen Bahar, hakem Deniz Gültekin'in üzerine yürüdü. "Hakkımızı yiyorsun" diye bağıran Bahar'ı Atillasporlu antrenör ve oyuncular zorlukla sakinleştirebildi. Bahar kalan kısa süreyi tünelden izledi. Bu esnada itirazları yüzünden Atillaspor'lu Kaan da kırmızı kartla cezalandırıldı.

90+5'te Uğur çalımlarla sağ kanattan ceza alanına girdi pasında bire bir durumda kalan Göker, kaleci Mustafa'yı geçemedi. Son anları gergin geçen mücadele Ödemiş'in 1-0 üstünlüğüyle son buldu. Kırmızı-lacivertliler bu sonucun ardından 9 puanla 5. sıraya yükseldi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor Atilla'yı Tek Golle Gönderdi: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement