Ödemiş Belediyespor'da Yeni Yönetim - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor'da Yeni Yönetim

Ödemiş Belediyespor\'da Yeni Yönetim

Son dört sezondur bir türlü istediği başarıları elde edemeyen Ödemiş Belediyespor'da olağan kongre Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

07.06.2013 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dört sezondur bir türlü istediği başarıları elde edemeyen Ödemiş Belediyespor'da olağan kongre Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, seçimlerden sonraya borçsuz bir Belediyespor bırakmak için sportif başarıda hedef küçülttüklerini, futbol takımına yönelik harcamaları kısacaklarını kaydetti.

Belediye yazı işleri müdürü Aziz Özgen başkanlığında Ufuk Kızıler ve Şerafettin Zigoş'tan oluşan divan kurulunun seçiminin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede ilk olarak yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okundu ve ibra edildi.

BAŞKAN'DAN "FEDA" KONUŞMASI

Daha sonra kürsüye gelen Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, şöyle konuştu: "4 senedir kulübümüzün bir üst lige terfi etmesi için çaba verdik. Hiçbir maddi destekten kaçınmadık. Her türlü maddi fedakarlığı futbol şubemizde gösterdik. Ama 4 yılda yaptıklarımız bundan sonrası için daha dikkatli davranmamızı gerektiriyor. Ödemiş Belediyespor 16 ayrı branşta sporcuları olan bir kulüp. Bu 16 branşı da düşünmek zorundayız. Önümüzdeki yılın seçim yılı olacağını da düşünürsek, seçim sonuçlarına göre her şey olabilir. Yeni bir belediye başkanı da olabilir. Bunu da düşünerek yeni döneme borçsuz bir kulüp bırakmak durumundayız. Arkamızdan konuşturmadan, kimseye bizim borcumuzu ödettirmeyecek şekilde hareket edeceğiz. Tüm bunları yaparken arkamızda bir tesis izi de bırakmak istiyoruz. Ödemişspor tesislerine modern bir kompleks kazandırmak için temeli bu yıl atacağız. Tesislerin yanındaki Köy Hizmetleri'nden 690 metrekarelik arazimizi aldık. Buraya yerel seçimlerden önce mutlaka temel atmalıyız. Bizim atacağımız temele mutlaka Ödemişliler sahip çıkacaktır. Her bir katını Ödemişlilerin de desteğiyle çıkabiliriz. Özetle bu yılı çok az masrafla, daha çok borçlarımızı ödeyerek geçireceğiz. Biz devraldığımızda 285 bin lira olan piyasa borcunu 32 bin liraya kadar indirdik. Bu önemli bir gelişme ama şahıslara yönelik, bankalara yönelik borçlarımız var. Bunları da mümkün olduğunca temizleme hedefindeyiz. SGK ve Vergi Dairesi gibi diğer kurumsal borçlar zaten taksit halinde bunları ödüyoruz. Önümüzdeki yıl geçmiş yıllardaki kadar cömert olmayacağız."

Bu sezon bazı şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Keskin, "Bu sezon play-off döneminde üç maçı 80'li dakikalarda kaybettik. Hatta bunlardan ikisinde 90 artılarda gol yedik. Kader diyebiliriz. Yine de borçsuz, tesisinin temelini atmış bir kulüp oluşturma hedefindeyiz. Daha mütevazı bir takım oluşacaktır" dedi.

Daha sonra oylamaya geçildi. Oylamada Başkan Keskin'in listesi dışında liste çıkarılmadı. Yapılan oylamada 59 kişi oy kullandı. Sandıktan bir zarf boş çıkarken, 53 oy alan Mustafa Çamlıyer dışında listedeki tüm yöneticiler 58 oy aldı.

Yeni dönemde Ödemiş Belediyespor'un yönetim kurulu, Bekir Keskin, Osman Aral, Ali Demirel, Mustafa Çamlıyer, Orhan Can, Osman Döner, Mustafa Abacı, Mehmet Bayizitlioğlu, Murat Söker, İbrahim Telliel, Kadir Çolakoğlu, İbrahim Akovalı, Mustafa Köksoy, Mehmet Karcı ve İsmail Uygun'dan oluştu.

Geçen dönem yönetimde yer alan Hikmet Güriş, Samim Toksöz, Ahmet Balcılar, Mehmet Kiremitçi ve Mehmet Kırlı bu kez yönetimde görev almadı. İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Aral, Osman Döner, Murat Söker, Mehmet Bayizitlioğlu ve İsmail Uygun yönetime katılan yeni beş isim oldu. Kulübün denetim kurulunda da Hüseyin Sav, Şerafettin Zigoş ve Mustafa Tapan görev aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor'da Yeni Yönetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement