Ödemiş Belediyespor'dan Altyapıda Çifte Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor'dan Altyapıda Çifte Galibiyet

Ödemiş Belediyespor\'dan Altyapıda Çifte Galibiyet

Altyapı liglerinden U-15 ve U-17'lerde Ödemiş Saraçoğlu Stadı iki karşılaşmaya ev sahipliği yaptı.

23.09.2013 11:12

Altyapı liglerinden U-15 ve U-17'lerde Ödemiş Saraçoğlu Stadı iki karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Cumartesi günü U-15'lerde Ödemiş, Torbalı'yı 8-0'la geçerken, Pazar günü U-17'ler de Ödemiş, Narlıdere'yi 2-0'la devirdi.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Ödemiş Belediyespor U-15 takımı, Torbalıspor'u konuk etti. Gol yağmuru şeklinde geçen maçta Ödemiş ekibi ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. İkinci yarıda da aynı tarifeyi uygulayan kırmızı-lacivertliler sahadan 8-0 üstün ayrıldı. Ödemiş'in golleri Hamza (3), Semi (2), Umut, Erman ve Hazar'dan gelirken, bu skorla birlikte kırmızı-lacivertliler ligde arka arkaya üçüncü galibiyetini almayı başardı.

U-17 Ligi'nde Pazar günü oynanan karşılaşmada Ödemiş Belediyespor'un konuğu Narlıdere Belediyespor oldu. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta devreye golsüz eşitlikle girildi. İkinci yarıda açılan kırmızı-lacivertliler Vahit ve Bilal'in golleriyle 2-0'ı yakalarken, Anıl da bir penaltıdan yararlanamadı. Ödemiş karşılaşmayı 10 kişi tamamlayabildi. Kırmızı-lacivertlilerde devre arasında oyundan çıkan Semih Bilir, rahatsızlanarak 112 ambulansı ile Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Grupta oynanan diğer maçta Kiraz 1 Eylülspor, sahasında Urlaspor'un U-17'lerine 0-5 mağlup oldu. U-15'lerde beşinci hafta karşılaşmalarının çarşamba günü oynanacağı belirtildi.

Altyapıda haftayı iki galibiyetle kapatmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden altyapıdan sorumlu yönetici İbrahim Akovalı, hem U-15, hem de U-17'lerde play-off'lara kalarak gençlerin maç tecrübesi kazanmasını hedeflediklerini aktardı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor'dan Altyapıda Çifte Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement