Ödemiş Madeni İşer Odası Bisiklet ve Motor Tamircilerini Kahvaltıda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Madeni İşer Odası Bisiklet ve Motor Tamircilerini Kahvaltıda Buluşturdu

Ödemiş Madeni İşer Odası Bisiklet ve Motor Tamircilerini Kahvaltıda Buluşturdu

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası düzenlediği kahvaltı etkinliği kapsamında bisiklet ve motor tamirci esnaflarını sabah kahvaltısında buluştururken, aynı zamanda ise, motorcu esnaflarının sorunları ile ilgili olarak özel olarak toplantıyı...

09.12.2013 13:18

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası düzenlediği kahvaltı etkinliği kapsamında bisiklet ve motor tamirci esnaflarını sabah kahvaltısında buluştururken, aynı zamanda ise, motorcu esnaflarının sorunları ile ilgili olarak özel olarak toplantıyı Ödemiş Belediye Kültürpark mevkiindeki büyük salonda gerçekleştirdi.

BAŞKAN EROL NOKTA "AMACIMIZ BİZLERE BAĞLI OLAN TÜM MESLEK GRUPLARININ SORUNLARINI YAKINDAN DİNLEMEK "

Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası başkanı düzenledikleri kahvaltı kapsamsında aileleriyle birlikte bisiklet ve motor tamirciliği yapan esnafların sorunlarını yakından dinlemek ve aynı aynı zamanda güzel bir birliktelik oluşturmak olduğunu belirten Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası başkanı Nokta ise " Bizlerin bu yönde en büyük amacı bizlere bağlı olan tüm meslek gruplarıyla zaman zaman bir araya gelmek ve onların her türlü sorunlarında yanında olmaktır." dedi.

Yapılan kahvaltı ve esnaflarla toplantıya ise Ödemiş ilçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ordu, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Ödemiş İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç, komiserler Ali Reşit ve Mehmet Solak ve ayrıca Ödemiş ve çevresinde bisiklet ve motor tamirciliği yapan esnaflar aileleriyle yapılan etkinliğe ilgi gösterdiler.

Toplantıda konuşan Ödemiş İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ordu ise, "Bu gibi toplantılarda karşılıklı konuşarak ortak bazı sorunları çözebiliriz. Bu anlamda bir nevi motorcu esnaflar olarak şüphelendiğiniz konularda bizleri her zaman gece ve gündüz arayabilirsiniz. Sizlerden bir başka istiramımız ilçemizde bilindiği üzere motor ve bisiklet sayısı bir hayli çoktur. İşyerlerinize gelen motor sahiplerine de kask konusunda sizler de öncü olarak bu konuda uyarılarınızı yapınız. Bizlerin dileği ölümlü trafik kazaları yaşanmaması yönündedir. Toplumda herkes kendi üzerine düşen görevi yerine getirirse bir takım ortak sorunlar çözülebilir." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Madeni İşer Odası Bisiklet ve Motor Tamircilerini Kahvaltıda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement