Ödemişli Dağcılar Turizm Haftası'nı Zirvede Kutladı - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Dağcılar Turizm Haftası'nı Zirvede Kutladı

Ödemişli Dağcılar Turizm Haftası\'nı Zirvede Kutladı

Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu (ÖBEDAK) ile İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, turizm haftasını Bozdağ'ın Yılanlı zirvesinde kutladı.

23.04.2012 11:40

Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu (ÖBEDAK) ile İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, turizm haftasını Bozdağ'ın Yılanlı zirvesinde kutladı.

ÖBEDAK'lı dağcılar ile İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden Folklor Araştırmacısı İzzet Kocadağ'ın, Turizm Haftası nedeniyle 22 Nisan Pazar günü birlikte düzenlediği Bozdağ zirve tırmanışına yoğun katılım oldu. Zirve tırmanışına A grubuna İlhan Biçer, B grubuna İsmail Eryılmaz, C grubuna ise Salim Taşbaş rehberlik etti. Zorlu tırmanışı başarı ile gerçekleştiren dağcılar, bir hafta sonu zaferine daha imza attılar.

Zirve tırmanışı ile ilgili bilgi veren İlhan Biçer şunları söyledi: "C grubu dağcı arkadaşlar Birgi'den Kemer köyüne, oradan da 2 bin 157 rakımlı Bozdağ'ın zirvesine tırmanarak, Yılanlı köyüne indiler. B grubu dağcı arkadaşlar da, Kemer köyünden Bozdağ zirvesine çıkıp Yılanlı köyüne indiler. A grubu olarak bizler de Yılanlı Kalesi ile Yılanlı köyünde doğa yürüyüşü yaptık. Yürüyüş sonrasında Yılanlı Köyü Muhtarı Sami Girgin'in Alabalık Dinlenme Tesislerinde kahvaltımızı yapıp, fırında tereyağlı alabalık yiyerek kendimizi ödüllendirdik. Bu etkinliği katılan tüm dağcı arkadaşlarıma, misafirperver Yılanlı köyü muhtarı ile köy halkına çok teşekkür ediyorum."

(AG-ERG-

23.04.2012 11: 20: 16

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Dağcılar Turizm Haftası'nı Zirvede Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement