Ödemişli Okuma Tutkunları Çok Mutlu - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Okuma Tutkunları Çok Mutlu

Ödemişli Okuma Tutkunları Çok Mutlu

Ödemiş Belediye Kültür Merkezi’nde bulunan Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi sahip olduğu 10 bin kitabın yanı sıra son çıkan kitapları da edinerek envanterini güçlendiriyor.

20.02.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde bulunan Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi sahip olduğu 10 bin kitabın yanı sıra son çıkan kitapları da edinerek envanterini güçlendiriyor. Kütüphane yönetimi "bestseller" olarak nitelenen büyük ilgi gören güncel kitapları da temin ederek Ödemişli okuma tutkunlarının ilgisine sunuyor.

Ortaokul restorasyonu nedeniyle bir süre Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri'nde hizmet veren Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi belediye binası olarak kullanılan Belediye Kültür Merkezi'ne taşındıktan sonra her yaştan Ödemişliye modern ve nezih bir ortamda hizmet vermeye başladı. Özellikle gençlerin talep ettiği çok okunan ve çok konuşulan "bestseller" kitapları kısa süre içerisinde temin eden kütüphane yönetimi kütüphaneyi güçlendirmeye devam ediyor. Temin edilen "bestseller" kitapların kayıt çalışmaları sürüyor. 10 bin kitapla Ödemişlilerin hizmetinde olan kütüphane çocuklar için özel olarak hazırlanan bölümüyle de dikkatleri çekiyor. Ders çalışma amacıyla hizmete sunulan bilgisayarlar ve oyun konsollarıyla çocuklara vakitlerini olumlu şekilde değerlendiriyor.

20'ye yakın süreli yayına abone olan Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi'nde günlük gazeteler ile yetişkinler için oluşturulan süreli yayınla bölümü, sessiz sakin ve rahat ortamı ile vatandaşlara günün stresinden uzaklaşma fırsatı sunuyor. Bölgeye dair çok sayıda yayının da yer aldığı kütüphanede bulunan okuma salonunun yanı sıra kitaplar ödünç de veriliyor. TC Kimlik No ve mobil telefon numaraları ile üye kaydının yapıldığı Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi'nde okuyucu profilinin de veritabanı oluşturuluyor.

Kitaplar için 15 gün, bunun dışındaki materyaller için de 7 gün ödünç verme süresinin bulunduğu kütüphanede üye kayıtları da hızla devam ediyor. Modern dekorasyonu ve geniş kitap yelpazesiyle Ödemişlilere hizmet veren İlçe Halk Kütüphanesi'nin ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Okuma Tutkunları Çok Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement