Ödemişli Romanlara Gıda Yardımı Paketleri - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Romanlara Gıda Yardımı Paketleri

Ödemişli Romanlara Gıda Yardımı Paketleri

Ödemiş Romanlar Derneği, Ramazan ayında yoksul ailelere sahip çıkılması nedeniyle Ödemişli yardımseverlere teşekkür etti.

31.07.2012 17:18

Ödemiş Romanlar Derneği, Ramazan ayında yoksul ailelere sahip çıkılması nedeniyle Ödemişli yardımseverlere teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Veli Uzunsoy, paketlerin evlere tek tek teslim edildiğini belirterek, "Derneğimiz aracılığı ile yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Dernek görevlileri tarafından ihtiyaç sahipleri tespit edilip bağışta bulunan yardımsever vatandaşların yardımları tek tek adreslerine teslim ediliyor. Yapılan yardımlardan dolayı Ödemiş halkına ve kaymakamımız sayın Abdurrahman Koçoğlu'na teşekkür ediyoruz. Romanlar Derneği olarak imkanlarımız doğrultusunda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Her gün üye sayımız artıyor. Bizlerle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan tüm halkımızı bizlere yardımcı olmaya davet ediyoruz. Bu faaliyetlerimizi sadece ramazan ayı ile sınırlamayıp, daha sonraki zamanlar içinde çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi insanlarımız için istihdama yönelik çalışmalarımız olacak. Ödemiş'te yaşayan birçok gencimizin geleceğine katkıda bulunmak için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelere destek ve yardımlarınızı bekliyoruz. Tüm halkımızın da desteğini bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Romanlara Gıda Yardımı Paketleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement