Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, İftarda Site Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, İftarda Site Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, İftarda Site Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Ihlamurkent ve Vadişehir Mahallesi’nde bulunan sitelerin yöneticileri ile bir araya gelerek yöneticilerin istek ve taleplerini dinledi.

02.04.2023 11:50  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Ihlamurkent ve Vadişehir Mahallesi'nde bulunan sitelerin yöneticileri ile bir araya gelerek yöneticilerin istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Kurt, iftar programlarında yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Ihlamurkent ve Vadişehir Mahallesi'nde bulunan sitelerin yöneticileri ve aileleri ile buluşan Başkan Kurt, istek ve talepleri dinlerken şunları söyledi:

"Muhtarlarımızı ve site yöneticilerimizi dinlemeye çalışıyoruz. Sorunları tespit edip çözümü birlikte aramak istiyoruz. En doğruyu birlikte bulabiliriz. Sizlerden bu konuda her türlü desteği bekliyoruz. Yaz mevsimi yaklaşıyor ve belediyelerin de iş mevsimi başlıyor. Mahallelerdeki eksikleri çözmek için muhtarlarımız ile sürekli iletişim içindeyiz. Türkiye'nin 20 yılını değerlendirerek, elinizi vicdanınıza koyarak hareket etmenizi istiyorum. Şu anda sıkıntı ve yanlışlar var bunun çözümü buna sebep olanlar ile olmaz. Herkes çok dikkatli olmalı. Demokrasi ve Cumhuriyet ile ilgili sıkıntılar var. Yanlışları düzeltmek vatandaşlarımızın elindedir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, İftarda Site Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement