Öğrencilerden Bakım Merkezi Sakinlerine Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Öğrencilerden Bakım Merkezi Sakinlerine Ziyaret

19.03.2013 16:52  Güncelleme: 17:00

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu'ndan bir grup öğrenci, Kuzey Bakım Merkezi'nde tedavi görenleri ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu'ndan bir grup öğrenci, Kuzey Bakım Merkezi'nde tedavi görenleri ziyaret etti.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Rıfkı Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastalarla yakından ilgilendiklerini, üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Türk geleneklerinde yaşlılara saygının her zaman önemli olduğunu ifade eden Henden, "Alaplı'nın güzide kuruluşu olan bakım evine gelerek yaşlılarımızı ziyaret ettik. Toplumun dikkatini yaşlılara çekmek ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek için öğrencilerimizle birlikte onları ziyarete geldik" dedi.

Ziyaret sırasında bakım evinde eşiyle birlikte kalan 75 yaşındaki Recep Altay, göz yaşlarına hakim olamayarak öğrencilere sarıldı.

Bazı öğrencilerin de ağladığı görüldü.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Bakım Merkezi Sakinlerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement