İspir 25 Şubat İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Osman Çakır'ı makamında ziyaret etti
İspir 25 Şubat İlkokulu tarafından gerçekleştirilen "Okullar Hayat Olsun" Projesi kapsamında öğrencilere devlet kurumlarını tanıtmak amacıyla ziyaretler düzenleniyor.
Okul Müdürü Ali Aksu, yaptığı açıklamada, projenin öğrencilerin özgüvenli bireyler olarak yetişmesine katkı sunacağını söyledi.
Program dahilinde ziyaretlerine devam eden öğrenciler, Aksu ile Başkan Çakır'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette öğrenciler, Çakır'a çeşitli sorular yöneltti.
Öğrencilerden birinin, "Sayın başkanım, görevinizin en beğendiğiniz tarafını söyler misiniz?" sorusuna Çakır, o anda orada bulunan ve kendisinden bir takım istekleri olan yaşlı bir dedeyi göstererek, "İşte bu büyüklerimizin isteklerini yerini getirmemiz bize mutluluk veriyor. Görevimin en beğendiğim tarafı budur" diye cevap verdi.
Son Dakika › Yerel › Öğrencilerden Başkan Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.