Öğrencilerden Başkan Sertoğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Başkan Sertoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Başkan Sertoğlu\'na Teşekkür Ziyareti

Pasinler MYO öğrencileri ilçeye geldikleri günden itibaren kendilerine destek olan Pasinler Belediye Başkanı Sertoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

27.03.2014 09:54  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ilçeye geldikleri günden itibaren kendilerine her türlü desteği sağlayan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Grup adına konuşan Çiçek Demir, "Pasinler'e geldiğimizden beri ilgi, alakasını ve desteğini bizlerden hiç eksik etmeyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etmek üzere kendisini ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizleri her zaman olduğu gibi makamınızda ağırlayıp, ikramlarda bulundunuz. Şahsım ve öğrenci arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ise "Biz Hasankaleliler her zaman misafirperver insanlarız. Bugün hepinizin babası anası bizlerin varlığını ve Pasinler'in eğitim şartlarının iyi olduğu için sizleri buraya gönül rahatlılıkla gönderiyorlar. Bizlerde sizin ebeveynlerinizin güvenlerini boşa çıkarmamamız ve sizlerin iyi şartlarda eğitim görmenizi sağlamamız için sizlerin her türlü sıkıntılarını kendi sıkıntımız biliyor ve ona göre sizlere destek sağlıyoruz" dedi.

Samimi atmosferde gerçekleşen ziyaret sonrası Başkan Ünsal Sertoğlu ve öğrenciler günün anlamını kalıcı kılmak için hatıra fotoğrafı çekildiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Başkan Sertoğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement