Öğrencilerden Kaymakam Dölek ve Müdür Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kaymakam Dölek ve Müdür Kılıç'a Ziyaret

Öğrencilerden Kaymakam Dölek ve Müdür Kılıç\'a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike organizasyonu ile düzenlenen futbol turnuvasında Bitlis 1’incisi olan Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesi öğrencileri, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve Ahlat Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

02.06.2014 14:16

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike organizasyonu ile düzenlenen futbol turnuvasında Bitlis 1'incisi olan Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesi öğrencileri, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve Ahlat Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mahmut Akbaş ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Akürek ile birlikte öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Osman Dölek, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Dölek, bölge şampiyonası için öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakam Osman Dölek ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, ardından Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç'ı ziyaret ettiler. Makamında öğrencilerle sohbet eden Müdür Kılıç, bu tür sosyal etkinliklerin eğitim öğretime ayrı bir tat kattığını ifade etti. Müdür Kılıç, öğrencilere kitap hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Öğrenciler, Müdür Kılıç ile birlikte de hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra oradan ayrıldılar. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kaymakam Dölek ve Müdür Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement