Samsun Bafra Kelikler Köyü İlköğretim Okulu Kızılay Kolu öğrencileri, öğretmenleri Bigehan Veral ile birlikte Türk Kızılayı Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.
Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Kızılay'ın yaptığı çalışmalarla ilgili olarak öğrencilere bilgi verdi. Genç, "Türk Kızılayı son 5 yılda büyük atılımlar yaparak uluslararası yardım kuruluşları içerisinde ilk 5'te yer aldı. İnsani yardımlar anlamında ise 54 ülke arasında ise birinci sırada yer almaktadır. Doğal afetlerdeki yardımları ile tüm dünya genelinde insanlık adın çalışmaları sürüyor. Ayrıca Kızılay ülkemizdeki kan bağışı alımı yapan ve bunu tek elden hastaneler ulaştıran bir kuruluş. Geleceğimiz olan çocuklarımızın Türk Kızılayı Bafra Şubesi'nin bu ziyareti bizi memnun etti" dedi.
Ziyarette öğrenciler hazırladıkları soruları Şube Başkanı Osman Genç'e sorarak çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar. - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Öğrencilerden Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.