Öğrencilerden Siirt Besyo'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Siirt Besyo'ya Ziyaret

Öğrencilerden Siirt Besyo\'ya Ziyaret

Spor Lisesi öğrencileri Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu (BESYO) ziyaret etti.

18.06.2014 12:42

Spor Lisesi öğrencileri Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu (BESYO) ziyaret etti.

Ziyarette Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, yeni akademik yılda öğrenci alınacak BESYO ile ilgili bilgilendirme yaptı.

BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünün öğrenci alımına hazır olduğunu, diğer bölümlerde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Erman, yüksekokuldaki altyapı eksiklerinin en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Erman, iyi bir lise eğitiminin yüksekokuldaki başarıya yansıyacağını kaydeden Erman, "Yüksekokula girebilmeniz için bir dizi sınavdan geçmeniz gerekiyor. Sınav konusunda geçmiş yıllarda bazı suistimaller yaşanmıştır. Bu suistimalin artık yaşanmaması için gereken her türlü tedbiri aldık. Ağustos ayı içerisinde yapacağımız sınav objektif, şeffaf, kayıt altına alınan ve itiraz edilebilir bir sınav süreci olacaktır. Kendinizi bu sınava hazırlayın" dedi.

Ziyaretin sonunda öğrencilere Kezer yerleşkesindeki spor alanlarını tanıtıldı.

Ziyarete, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veysel Okçu, BESYO Sekreteri Muhittin Selami Erman, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selim Keleş ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Emin Şen de katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Siirt Besyo'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement