Öğrencilere Gıda Güvenilirliği ve Hijyeni Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Gıda Güvenilirliği ve Hijyeni Eğitimi Verildi

Öğrencilere Gıda Güvenilirliği ve Hijyeni Eğitimi Verildi

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından öğrencilere gıda güvenilirliği ve hijyeni eğitimi verildi.

17.05.2016 10:45

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından öğrencilere gıda güvenilirliği ve hijyeni eğitimi verildi.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve öğrencilerin güvenilir gıda hakkında bilinçlenmesini sağlamak amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği okullarda güvenilir gıda, gıda satın alırken ve tüketirken dikkat edilecek hususlar, gıda zehirlenmeleri, Alo Gıda 174 Hattı hakkında eğitim verildi.

Gıda ve Yem Şube Müdürü Seyit Yıldız tarafından verilen eğitimde öğrencilere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın gıda üreten, satışını ve dağıtımını yapan gıda işletmelerine uyguladığı kayıt sistemi, satın aldıkları ürünlerde nelere dikkat etmeleri gerektiği, ambalajlı ürünlerde kontrol etmeleri gereken etiket bilgileri, toplu tüketim yerlerinde işletmelerin uyması gereken hijyen kuralları, gıda zehirlenmelerinin belirtileri ve zehirlenme sonrası izleyecekleri yol ve Alo Gıda 174 şikayet hattının çalışma usulleri konularında bilgi verildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Gıda Güvenilirliği ve Hijyeni Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement