Oğuz Aksaç Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Oğuz Aksaç Hayranlarıyla Buluştu

Oğuz Aksaç Hayranlarıyla Buluştu

Sivas Belediyesi'nce düzenlenen Buruciye Yaz Akşamları Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, Türk Halk Müziği'nin ünlü sesi Oğuz Aksaç sahne aldı.

05.08.2012 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediyesi'nce düzenlenen Buruciye Yaz Akşamları Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, Türk Halk Müziği'nin ünlü sesi Oğuz Aksaç sahne aldı.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen konserde Oığuz Aksaç hayranlarıyla buluştu. Yaptığı sahne şovları ile de izleyicilerin beğenisini kazanan Aksaç'a zaman zaman izleyiciler de eşlik etti. Sanatçı Aksaç, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkürlerini ifade ederek, "Burada belediyeciliği çöp toplamanın dışında insanların ortak alanlarını, ortak duygularını, ortak kültürünü, üzüntüsünü, sevincini beraber dayanışmaya, beraber birbirine bakmaya yönelik hale getirmek ve böyle bir yerden hayatı kucaklamak ihtiyacı duyan bütün bürokrat ve büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi. Sanatçı Oğuz Aksaç'a çiçek veren Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, "Oğuz kardeşimiz Oğuz atamızdan ismini almış milli birliğimizi, beraberliğimizi Alevi'si, Sünni'si, Laz'ı, Çerkez'i Kürt'ü, Türkmen'i, hepsini bir arada birlik, beraberlik halinde çok güzel ifade etti. Bir defa bu yönünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, Türk milleti birdir ve bütündür" diye konuştu. Daha sonra İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Vali Ali Kolat adına Vali Yardımcısı İsmail Koşum'a plaket verdi.

Konsere Vali Yardımcısı İsmail Koşum, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın yanı sıra çok vatandaşlar katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuz Aksaç Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement