OKAB ve KUZKA Toplantıları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

OKAB ve KUZKA Toplantıları Yapıldı

OKAB ve KUZKA Toplantıları Yapıldı

OKAB ve KUZKA'nın Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan 2014 yılının son yönetim kurulu toplantısı Sinop'ta yapıldı.

27.12.2014 11:13  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orta Karadeniz Bölgesel Kalkınma Programı ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan 2014 yılının son yönetim kurulu toplantısı Sinop'ta gerçekleştirildi.

Sinop Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, KUZKA Genel Sekreter Vekili Hilmi Ergür ve ajans yöneticileri katıldı.

OKAB başkanlığını Kastamonu Valisi Günaydın, KUZKA'nın başkanlığını ise Çankırı Valisi Özcan'ın yaptığı yönetim kurulu toplantılarında, gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel OKAB ve KUZKA Toplantıları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement