Okul İdarecilerinden Toprak'a Pankartlı Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Okul İdarecilerinden Toprak'a Pankartlı Teşekkür

Okul İdarecilerinden Toprak\'a Pankartlı Teşekkür

Adıyaman’ın Kahta İlçe İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olan okul yönetimi Kahta Belediyesine teşekkür pankartı hazırladı.

08.09.2016 16:47

Adıyaman'ın Kahta İlçe İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olan okul yönetimi Kahta Belediyesine teşekkür pankartı hazırladı.

Kahta Belediyesi, okul bahçelerine asfalt yaparak öğrencilerin daha sağlıklı ve düzenli bir ortama kavuşmalarını sağladı.

Okul bahçesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı, Okul Müdürü Adem Yavuz ve okul idarecileri, teşekkür yazılı pankartla karşıladı. Öğrenciler de Toprak'a ayrıca yoğun ilgi gösterdi.

Eğitime ve öğretime her zaman destek verdiklerini vurgulayan Toprak, "Öğrencilerimize daha düzenli ve temiz bir çevre sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin taleplerini de belediye olarak yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Geçtiğimiz yıl içerisinde okul bahçelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirmiştik. Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim yuvalarımıza büyük katkı sağlıyoruz. Belediye olarak çocuklarımızın ders aralarında rahat ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için bahçeleri bozuk olan okullarımızın asfaltlamasını geçtiğimiz yıllar olduğu gibi bu yılda çalışma yapacağız. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir" dedi.

Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren okul idarecileri ayrıca Toprak'ın eğitime destek olmasından dolayı da teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul İdarecilerinden Toprak'a Pankartlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement