Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinden İlkokul Öğrencilerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinden İlkokul Öğrencilerine Ziyaret

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinden İlkokul Öğrencilerine Ziyaret

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri, Bağlar Beykaya Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

19.05.2015 11:14

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanlığının desteği ile Araştırma görevlisi Mehmet Demirkol, A.Selam Ertekin, Öğretim görevlisi Mahmut Altunhan ile Beykaya ilkokulunu ziyaret ettiler.

Öğrenciler daha önceden Eğitim Fakültesinde Beykaya İlkokulu anasınıfı için düzenledikleri kermesten gelen gelir ile okulun anasınıfı ihtiyaçlarını karşıladılar. Sınıfa materyal ve kırtasiye desteği sağlayarak öğrencilerin daha güzel bir fiziksel ortamda ders görmelerini amaçlayarak bu desteği sağladıklarını belirttiler.

Okul öncesi öğretmen adayları anasınıfının fiziksel düzeni yaptıktan sonra öğrenciler ile beraber okul bahçesinde oyun ve müzik etkinliği gerçekleştirerek öğrencilerin gelişim alanlarına destek olmayı hedefleyerek sevinçlerine ortak oldular. Okul öncesi öğretmenliğinin heyecanı ve okuldaki çocukların sevinçlerinin vermiş olduğu güzel duygular ile üniversiteye dönüş yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinden İlkokul Öğrencilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement