Öldürülen Afrikalı Öğrencinin Babasına Onur Belgesi - Son Dakika
Yerel

Öldürülen Afrikalı Öğrencinin Babasına Onur Belgesi

Öldürülen Afrikalı Öğrencinin Babasına Onur Belgesi

Kocaeli Üniversitesi konutlarındaki bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu Ahidjo'nun anısına, babası Mohammadou Ahidjo'ya yüksek onur belgesi verildi.

02.07.2014 15:22

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Yerleşkesi'nde, yabancı öğrencilerin kaldığı konutlardaki bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu Aboubakar Ahidjo'nun anısına, babası Mohammadou Ahidjo'ya yüksek onur belgesi verildi.

KOÜ'de düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak, Sosyal Bilimler Enstitüsü muhasebe finans bölümündeki bütün öğretim üyeleriyle yapılan görüşmelerde, Aboubakar'ın son derece başarılı, dürüst, çalışkan ve yardımsever bir öğrenci olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Aileyi onurlandırmak, Aboubakar'ı hatırlatmak için yüksek onur belgesi düzenlediklerini belirten Çomak, "Belgede, Aboubakar'ın çok çalışkan, başarılı, dürüst ve yardımsever bir öğrenci olduğunu belirttik. Son cümlede, Ebubakar'ın bu özellikleriyle daima anılacağını ve hatırlanacağını vurguladık" ifadesini kullandı.

Baba Mohammadou Ahidjo ise, KOÜ'ye verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Allah bana Aboubakar'ı verdi, o geri aldı. Bunun için yapacak birşey yok. Geldiğimizden beri yapılanlara çok duygulandım. Bunu hiç unutmayacağım. Başka çocuklarım da var. Diğer çocuklarımı, buraya getirmeye çalışıyorum Aboubakar'ın yerine" diye konuştu.

Konuşmaların ardından  Prof. Dr. Çomak, Mohammadou Ahidjo'ya yüksek onur belgesini taktim etti.

KOÜ Umuttepe Yerleşkesi'nde, 19 Haziran'da yabancı öğrencilerin kaldığı konutlardaki bıçaklı kavgada, Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu Aboubakar Ahidjo hayatını kaybetmiş, Iraklı Mohsin Salman Ali yaralanmıştı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öldürülen Afrikalı Öğrencinin Babasına Onur Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement