Önen'den Esnaf ve Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Önen'den Esnaf ve Taziye Ziyareti

Önen\'den Esnaf ve Taziye Ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Piazza Alışveriş Merkezi’nde esnaf ziyaret etti ve Akman, Başbuğ, Engül-Eğilmez ailelerine de taziye ziyaretlerinde bulundu.

02.08.2014 12:14

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Piazza Alışveriş Merkezi'nde esnaf ziyaret etti ve Akman, Başbuğ, Engül-Eğilmez ailelerine de taziye ziyaretlerinde bulundu.

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ın abisinin vefatı nedeniyle Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, öncelikle Hüseyin Çelik ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ettikten sonra Akman ailesinin taziyesine giderek, abisi Beşir Akman'ın vefatı nedeniyle Yahya Akman ve ailesine baş sağlığı dileklerini iletti. AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Çelik, olayın kan davasına dönüşmemesi için adeta nasihatlerde bulunarak sabır dileklerini iletti.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'in dayısı Bekir Engül (100) ve Başbuğ ailesinin taziye ziyaretlerinde bulunan Önen, merhumlara Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Milletvekili Emin Önen, Piazza Alışveriş Merkezi'ni de gezen Emin Önen ve AK Parti Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nimetoğlu, Ahmet Kayral, Murat Önen, Celal Uludağ ve Müslüm Abacıoğlu, esnaf vatandaşlarla selamlaşıp, Atasay Kuyumculuk'ta da bir süre sohbet etti.

Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı eski Müsteşarı Ferhat Şelli'nin Yalova'da yaşayan babası Ferit Şelli'nin (67) hayatını kaybetmesi üzerine cenazesi Şanlıurfa'ya getirilerek aile mezarlığına defnedilecek. Cenaze törenine katılacak olan Önen, Şelli ailesine de baş sağlığı dileklerini ileterek 14 Ağustos 2014 tarihine kadar açık olacak olan TBMM'deki görüşmelere katılmak üzere Ankara'ya hareket edecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önen'den Esnaf ve Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement