Optimum'da Haziran Fırsatları - Son Dakika
Yerel

Optimum'da Haziran Fırsatları

Optimum\'da Haziran Fırsatları

Adana Optimum’un Haziran ayı fırsatları ile ziyaretçiler ünlü moda markalarının yaz kreasyonlarına birbirinden cazip indirim seçenekleri ile ulaşıyor.

17.06.2015 10:36

Adana Optimum'un Haziran ayı fırsatları ile ziyaretçiler ünlü moda markalarının yaz kreasyonlarına birbirinden cazip indirim seçenekleri ile ulaşıyor.

Optimum Outlet, Haziran ayı kampanyaları ile çocuk ve erkek giyim sektörünün lider markalarına özel eşsiz indirimler sunuyor. Çocuk ve bebek giyiminin önde gelen markası Panço, Haziran ayı boyunca çocukların sevgilisi Winx lisanslı ürünlere uyguladığı yüzde 50 indirimle Optimum'un minik ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. "İndirimlerin En Yakışıklısı" sloganıyla yola çıkan erkek giyiminin öncü markası Lufian ise kasada anında yüzde 50 indirim uygulamasını 21 Haziran'a kadar sürdürüyor.

Haziran alışverişleri için Optimum'a gelen Optimum Club Kart sahipleri geçerli indirim fırsatlarından yararlanabiliyor, Optimum Club Kart sahibi olmayanlar ise danışma birimine başvurarak hemen ücretsiz üyelik işlemini gerçekleştirip Optimum'un benzersiz kampanyalarından faydalanabiliyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da Haziran Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement