Ordu Vali Vekili Adar'dan Kutlama - Son Dakika
Yerel

Ordu Vali Vekili Adar'dan Kutlama

Ordu Vali Vekili Ömer Adar, Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Orduspor Kadın Basketbol Takımını kutladı.

29.05.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Vali Vekili Ömer Adar, Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Orduspor Kadın Basketbol Takımını kutladı.

Adar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden ve haftasonu ligin son maçında Samsun Engelli Gücü takımını 68-58 mağlup ederek, Süper Lig'e yükselme başarısını gösteren Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Muğla'da yapılan final grubu maçları sonucu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Orduspor Kadın Basketbol Takımını kutladı.

Adar, kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden ve Samsun'da oynanan ligin son maçında Samsun Engelli Gücü takımını 68-58 mağlup ederek Süper Lig'e yükselme başarısını gösteren Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını başarısından dolayı kutluyorum. Sezon başında hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve bu hedefini gerçekleştirmek için büyük bir gayret, çaba ve özveri içinde müsabakalarını kazanarak, ligin son maçında Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkma başarısını gösteren Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın yönetici, teknik heyet ve oyuncularını yürekten tebrik ediyorum. Bu başarı, azmin ve inancın başarısıdır. Bedensel engelli sporcularımız, hırsın, inancın ve azmin önünde hiçbir engel olamayacağını elde ettikleri bu zaferle bizlere göstermişlerdir. Emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Orduspor Kadın Basketbol Takımını da kutlayan Adar, şöyle devam etti:

"İki sezondur katıldığı Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi'nde geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve bu sezon ortaya koyduğu mücadele ve kazandığı maçlarla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) çıkmayı hak eden Orduspor Kadın Basketbol Takımını da başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile birlikte elde ettiği başarıyla tüm Orduluları olduğu gibi bizleri de sevince boğan Orduspor Kadın Basketbol Takımımızın yöneticilerini, teknik heyetini ve oyuncularını gönülden kutluyorum. Sezon başından beri ortaya koydukları performansla bu başarıyı hak eden Orduspor Kadın Basketbol Takımımız, Türkiye Kadınlar. Ligi'ne çıkmayı gerçekten hak etmiştir. Orduspor futbol takımının bir alt lige düştüğü bir sezonda basketbol sporunda her iki kulübümüzün elde ettiği başarı, tüm Orduluların yüreğine su serpmiştir. Orduspor Kadın Basketbol Takımımızın başarısında emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Vali Vekili Adar'dan Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement