Orhan Yıldırım: "30 Mart'ta Yeniden Tarih Yazılacak" - Son Dakika
Yerel

Orhan Yıldırım: "30 Mart'ta Yeniden Tarih Yazılacak"

Orhan Yıldırım: "30 Mart\'ta Yeniden Tarih Yazılacak"

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ile birlikte 30 Mart mahalli idareler seçimi sonrasında Karapürçek’te mahalle olacak köyleri ziyaret etti.

26.03.2014 15:16

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ile birlikte 30 Mart mahalli idareler seçimi sonrasında Karapürçek'te mahalle olacak köyleri ziyaret etti.

30 Mart'ta yeniden tarih yazılacağını söyleyen Orhan Yıldırım, "Gün boyu Teketaban köyünde bulunan mahallelerimizi ziyaret ettik. Buralarda 30 Mart seçimleri ile ilgili vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinledik. Yeni büyükşehir kanunu ile ilgili bilgiler veriyoruz. İnşallah 30 Mart'tan sonar bütün il sınırlarımız büyükşehir olacak ve hizmetlerimiz, imkanlarımız buralara daha hızlı gelecek. Tabi bu seçim sadece yerel bir seçim değil görülen ve anlaşılan o ki bir genel seçim havasına girilmiş durumda" dedi.

Türkiye'nin birliği ve beraberliği açısından 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Tabi Türkiye'nin birliği ve beraberliği açısından 30 Mart seçimleri çok önemli, burada birliği ve beraberliği devam ettirmek açısından vatandaşlarımızın son günlerde oynanan oyunlara gelmemelerini onlarla paylaşıyoruz. Burada akıl ve vicdan açısından çok önemli bir süreç yaşıyoruz ve vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı bunu görmekten de büyük mutluluk duyuyorum, bunun sandığa yansıma halinde de 30 Mart seçimlerinde yeni bir tarihin yazılacağını ve yeni bir gücün ortaya çıkacağını da görüyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Yıldırım: '30 Mart'ta Yeniden Tarih Yazılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement