Ormana Kaçan Maymunu Yakalayana 500 Lira Ödül - Son Dakika
Yerel

Ormana Kaçan Maymunu Yakalayana 500 Lira Ödül

Ormana Kaçan Maymunu Yakalayana 500 Lira Ödül

Kepsut ilçesinin orman mahallerinden Dereli'de vatandaşlar, 3 gündür bir tatilcinin kaçan maymununu yakalamaya çalışıyor Sahibi tarafından yakalayana 500 lira ödül verileceği belirtilen maymun, uzatılan muzlara rağmen ağaçlardan inmiyor.

25.09.2014 11:18  Güncelleme: 13:36

Kepsut ilçesi Dereli Mahallesi'nde vatandaşlar, ormanda 3 gündür bir tatilcinin kaçan maymununu yakalamaya uğraşıyor. Sahibi, hayvanı yakalamayı başaracak kişiyi 500 lirayla ödüllendirecek.

Susurluk ilçesindeki bir termal tesise gelen tatilcinin "Hacı" adındaki maymunu kaçtı.

Tesisten yaklaşık 30 kilometre uzaklığındaki Kepsut'un orman içindeki kırsal mahallelerinden Dereli'ye kadar gelen maymun, buradaki vatandaşlar tarafından fark edildi.

Mahalle sakinleri, 3 gündür maymunu ağaçlardan indirmeye çabalıyor. Muzla ikna edilmeye çalışılan maymun, ağaçtan ağaca gezerken bir türlü yakalanamıyor. Yere bırakılan muzu vatandaşlar çekildikten ve kendini güvende hissettikten sonra alan maymun, insanlara 2 metreden fazla yaklaşmıyor.

Hayvanının Dereli'ye kadar kaçtığını öğrenen sahibi de mahalleye geldi. Sahibi, kendisinin çabaları da etkili olmayınca maymununu yakalayana 500 lira ödül vereceğini belirterek Dereli'den ayrıldı.

Mahalle sakinlerinden Mert Doğan, ne yaptılarsa maymunu yakalayamadıklarını belirterek, "Yakalarsak güzel olacak. 500 lira az para değil. Mahallemizden de gitmiyor. Sanırım burayı sevdi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ormana Kaçan Maymunu Yakalayana 500 Lira Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement