Ortaca'da Engeli Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Engeli Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

Ortaca\'da Engeli Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteri ilgi gördü.

14.05.2014 10:40

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteri ilgi gördü.

Engelli öğrenciler tarafından sahnelenen etkinlikte Kelebek Rondu, Sınıf Skeçi, Komedi Dans Üçlüsü gösterisi,Köylü Güzeli parçası, Tavuklara göndermişem, Ispanaklı Yumurta, Bak bir varmış bir yokmuş rondu, Turkish Kovboylar, Yedikule ve sıra gecesi gibi oyunlar sergilendi.

Etkinliğe Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naim Özer, Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler ve öğrenci velileri yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Özel Eğitim Uygulama Okulu Aile Birliği Başkanı Eda Lafçı, yaptığı konuşmada; "Engelli kızım ile birlikte engelli çocuklarımızın bu özel gününü kutlamak için burada toplanmış bulunmaktayız. Öğretmen ve çocuklarımız ile hazırladığımız bu programı tüm halkımızın katkılarıyla değerlendirmek istedik. Halkımızın bize daha çok destek vermesini bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarına bekliyoruz. Aile Birliği olarak okulumuza katkılarımız ve çabalarımız olmaktadır. Herkez bir engelli vatandaş olabilir. Engeli vatandaşlarımıza daha çok yaklaşımda bulunmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Okulu Müdürü Şammas Güzel de, "Ortaca Özel Eğitim Merkezi Okul Müdürlüğü olarak 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle hazırlamış olduğu Engelliler Haftası etkinliği okul personeli, öğrenmen ve öğrencilerimizin 2-3 ay gibi zaman içinde bu etkinliği hazırladılar. Çocuklarımızın becerileri olarak sadece gösteri mahiyetinde olacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin kendi beceri ile hazırladıkları el işlerini 15-16 Mayıs tarihleri arasında kermesimizde sergileyeceklerdir. Ortaca Halkını bu kermesimize bekliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Engeli Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement