Ortekin'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Ortekin'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Ortekin\'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Aydın'da eşi ve kayınvalidesi ile birlikte yanan evinden son anda kurtarılan eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

25.02.2013 15:02

Aydın'da eşi ve kayınvalidesi ile birlikte yanan evinden son anda kurtarılan eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş ile AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, bu sabah medyadan gelen yangında eşi ve kayınvalidesi ile birlikte alevler içerisinde kalan evinden son anda itfaiye ve polisin gayretleri sonucu kurtarılan Aydın Belediye eski Başkanı İlhami Ortekin'i ziyaret etti. Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavileri düzen ve hayati tehlikeyi atlatan Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt'u ziyaret eden AK Parti heyeti Aydın Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Niyazi Kocakaplan ve Başhekim Dr. Hüseyin Zafer Alkaya'dan bilgi aldı.

Ortekin ve ailesinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Hastane Yöneticisi Niyazi Kocakaplan, hayati tehlikesi olmayan Ortekin ve kayınvalidesinin tedavilerinin devam ettiğini, hayati tehlikesi devam eden Fevziye Ortekin'in ise tedavisine Anestezi Yoğum bakım Ünitesi'nde sürüdürüldüğünü açıkladı.

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gültekin Kılınç, "Üzücü haberi alır almaz hemen arkadaşlarımızla birlikte hastaneye geldik. Çok üzücü bir olay yaşadık. Sayın Ortekin ve kayınvalidesinin durumları gayet iyi. Eşinin ise hayati tehlikesinin devam ettiğini öğrendik. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Çok üzgünüz" dedi.

-OLAYIN GEÇMİŞİ-

Bilindiği gib bu sabah saatlerinde meydana gelen yangında Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin (70) ile eşi Fevziye Ortekin (67) ve Başkan Ortekin'in evinde bulunan kayınvalidesi Fatma Kurt'u (90) yana evden baygın halde kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortekin'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement