Osmancık Belediyesi'nden 3 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Yerel

Osmancık Belediyesi'nden 3 Bin Kişiye İftar

Osmancık Belediyesi\'nden 3 Bin Kişiye İftar

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından Kızılırmak Sahilinde hazırlanan iftar sofrasında 2 bin 500 kişi bir araya gelerek topluca iftar yaptı.

22.07.2013 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından Kızılırmak Sahilinde hazırlanan iftar sofrasında 2 bin 500 kişi bir araya gelerek topluca iftar yaptı.

İftar yemeğine AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Ceylan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse, Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayici işadamları, esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi protokol üyeleri vatandaşlara yemek dağıttı. Yemek dağıtım noktalarına giden AK Parti Çorum milletvekili Murat Yıldırım ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, ellerine aldıkları kepçelerle vatandaşlarla çorba ve pilav dağıttılar.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, toplu iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında "Rahmetin, bereketin ayı olan Ramazan ayında bir ve beraber olarak iftar edelim istedik. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğini geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bizim yaptığımız bu güzelliği esas güzelliği sizin tevecüühünz siz gelmeseydiniz bu güzellik bir anlam ifade etmezdi" dedi.

Başkan Yazıcı, Osmancık'ta iftarını edemeyecek durumda kimsenin olmadığını söyleyerek, Osmancık Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olan herkese Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurda sıcak yemek götürdüklerini belirtti.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Önümüzdeki günlerde BOTAŞ'a yatırım kararı verilecvek.s osmancık'ta, Alaca, İskilip ilçesinde endişe taşımıyoruz. Doğalgazı getireceğiz endişeniz bulunmasın" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Belediyesi'nden 3 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement