Osmaniye Osb Yönetimi Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Osb Yönetimi Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği Verdi

Osmaniye Osb Yönetimi Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği Verdi

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu tarafından, Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi.

20.07.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu tarafından, Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi. OSB Yönetimi geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bu yıl çok anlamlı bir uygulamada bulunarak, Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini ağırladılar.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı yaptığı açılış konuşmasında, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine bu yıl Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini de dahil ettiklerini ifade ederek, "Yaşlılarımızı onura etmek ve yalnız olmadıklarını hatırlatmak adına bu seneki geleneksel iftar yemeğimize Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini de dahil ettik. Onlar da iftar yemeğimize ayrı bir anlam ve güzellik kattılar. İftar yemeğimize katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diğer yandan yemeğimize katılan tüm sanayici dostlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinleri adına Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı'ya düzenlediği iftar yemeği davetinden dolayı çiçek takdim edilerek teşekkür edildi. Vali Yardımcısı Dr.M.H. Nail Anlar tarafından yapılan teşekkür konuşmasının ardından iftar yemeği son buldu.

Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine Vali Yardımcıları Ali Çağlar, Mehmet Öz ve Dr. M.H. Nail Anlar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yüreklier, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Aslan, OSB'nin büyük sanayicilerinden Fuat Tosyalı, Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Şerif Tosyalı, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah İlbeyli, Salih Çiftçi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Turgut Çalışkan, Osmaniye Özden Kardeşler Huzurevi sakinleri ve OSB'deki bazı sanayiciler katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye Osb Yönetimi Huzurevi Sakinlerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement