Oto Tamirciler Odası Başkanı Bucak'a "Uyumlu Mükellef" Belgesi - Son Dakika
Yerel

Oto Tamirciler Odası Başkanı Bucak'a "Uyumlu Mükellef" Belgesi

Oto Tamirciler Odası Başkanı Bucak\'a "Uyumlu Mükellef" Belgesi

Vergi yükümlülüğünü zamanında tam ve eksiksiz olarak yerine getirdiği için Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından uyumlu mükellef olarak seçilen İnci Oto’nun sahibi ve Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak’a “Uyumlu Mükellef” belgesi verildi.

19.03.2015 11:21

Vergi yükümlülüğünü zamanında tam ve eksiksiz olarak yerine getirdiği için Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından uyumlu mükellef olarak seçilen İnci Oto'nun sahibi ve Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak'a "Uyumlu Mükellef" belgesi verildi.

İnci Oto'nun sahibi, Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, vergi yükümlülüğünü tam ve eksiksiz yerine getirdiği için Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından uyumlu mükellef olarak seçildi. Bucak'a, Antalya Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Akca imzalı belgeyi, Üçkapılar Vergi Dairesi Müdürü Medeni Yakut verdi.

Böyle bir belgenin kendisine verilmesinin onur verici olduğunu belirten Bucak, "Vergi bir vatandaşlık görevidir. Tüm işletmelerin uyumlu vergi mükellefi sıfatını taşımasını istiyorum. Doğru olan da bu. Bu konudaki gayret ve hassasiyetlerimizin diğer mükelleflere de örnek olmasını istiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oto Tamirciler Odası Başkanı Bucak'a 'Uyumlu Mükellef' Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement