Otogar Esnafından Başkan Akaydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Otogar Esnafından Başkan Akaydın'a Ziyaret

Antalya Otogarı esnafı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti.

12.01.2012 12:40

Antalya Otogarı esnafı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti.

Başkan Mustafa Akaydın, kendisini ziyaret eden Antalya Otogarı esnafı temsilcileriyle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Otogar esnafı, Ulaşım AŞ ile karşılıklı anlayış ve işbirliğine dayalı ilişkiler sonucunda otogarda huzur ortamının tesis edildiğini belirterek, Başkan Akaydın'a teşekkür etti.

Esnaf temsilcileri, Ulaşım AŞ ile esnaf arasındaki ilişkinin verimli, karşılıklı anlayış ve hoşgörüye dayalı devam ettiğini, bu hizmetlerden tüm otogar esnafının memnun olduğunu ifade etti. Bir süredir basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten otogar esnafı, tesis edilen huzur ortamının zarar görmesinden endişe duyduklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Otogar esnafıyla sık sık biraraya geliyoruz. Sorunlarını dinleyip, hemen çözümler getiriyoruz. Esnafın taleplerini dikkate alıyoruz. Otogar bizim için çok önemlidir. Antalya'ya her gün binlerce misafir otogardan gelip gidiyor. Misafirlere en iyi hizmetin verilmesi gerekiyor. Otogarda sizinle birlikte daha güzel çalışmalarımız olacak" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otogar Esnafından Başkan Akaydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement