Özata Dedektif Gibi Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Özata Dedektif Gibi Çalışıyor

Özata Dedektif Gibi Çalışıyor

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, bir taraftan seçim çalışmaları yaparken, diğer taraftan da Belediyeni yanlış uygulamalarını dedektif gibi kamuoyuna aktarıyor.

21.03.2014 17:40

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, bir taraftan seçim çalışmaları yaparken, diğer taraftan da Belediyeni yanlış uygulamalarını dedektif gibi kamuoyuna aktarıyor.

Özata, Safranbolu Belediyesi tarafından kentte yanlış uygulamaların yapıldığını ve en son örneğinin ise, rögar ve pis su giderlerinin kaldırımlarda olduğunu söyledi.

Yağmur sularının giderlerinin yol kenarlarında olması gerektiğini belirten Özata, " Maalesef Safranbolu'nun göbeğinde su giderlerinin mazgalları yolda değil kaldırıma yapılmış. Tamamen yanlış bir uygulama yapılmış. Yolun kenarında olması gereken mazgallar vatandaşların yayaların yürüdüğü kaldırımlara yapılmış. Hem boşa haracanan para ve hem de yanlış bir uygulama var. Kaliteden bahsediyorlar ama kalitenin nasıl olduğunu herkes görüyor. Belediyenin çok bunun gibi bir çok yanlış ve kalitesiz hizmetleri var. Bunları vatandaş bize söylüyor bizde bu işin uzmanları ile yerinde inceleyip hataları kamuoyuna aktarıyoruz. İnşallah 30 Mart akşamı sandıktan bizim partimiz birinci olarak çıktığı zaman tüm bu yanlışları düzelterek, Safranbolu'ya gerçek hizmeti getireceğiz" dedi.

Özata, seçim çalışmalarında son günlere geldiklerini ve çalışmaları da arttırdıklarını söyleyerek, " Çalmadıkları kapı, sıkmadıkları el kalmadı neredeyse. Seçimlere artık bir hafta kadar bir zamanımız kaldı. Göreve geldiğimizde bütün gücümüzü bir ekip anlayışı ile Safranbolu'ya aktaracağız. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile gerçekleştirilecek olan ortak projelerimizde kentimiz çok da iyi bir duruma gelecek, hayat standardı artacak, mimari ve kültürel değeri yükselecek. Amacımız bunları gerçekleştirmek ve bunun için yoğun bir çalışma içersindeyiz" diye konuştu - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özata Dedektif Gibi Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement