Özcan; "Alt Yapı Antrenörlerine Kefilim" - Son Dakika
Yerel

Özcan; "Alt Yapı Antrenörlerine Kefilim"

Özcan; "Alt Yapı Antrenörlerine Kefilim"

Aydınspor 1923'ün Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Kaya Özcan, alt yapı antrenörleriyle ilgili oluşturulmak istenen tereddütlere tepki göstererek, "Alt yapı antrenörlerine kefilim" dedi.

11.07.2013 10:51

Aydınspor 1923'ün Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Kaya Özcan, alt yapı antrenörleriyle ilgili oluşturulmak istenen tereddütlere tepki göstererek, "Alt yapı antrenörlerine kefilim" dedi.

Aydınspor 1923'ün alt yapıdaki yeniden yapılanması konusunda açıklamalarda bulunan Kaya Özcan, "Süha Bayırlı başkanlığında ki yönetim kurulumuz alt yapı konusunda itinalı bir çalışma içerisine girmiştir. Kendi çocuklarımızla süper lig sloganı doğrultusunda çalışmalarımız emin adımlarla sürmektedir. Aydınspor 1923 camiası görecektir ki; Aydın ili çok yakın bir zamanda futbolcu fabrikasına dönecektir. Akademi liglerinde görev verdiğimiz antrenör arkadaşlarımız bu işin hakkını verecek kişilerden seçilmiştir. Ben alt yapı antrenörlerine kefilim" dedi.

Aydınspor 1923 için en doğru yapılanmayı gerçekleştirmek için mücadele verdiklerini belirten Özcan, "Kamuoyundan alt yapı antrenörlerinin seçimi noktasında bazı uyarılar alıyoruz. Anlaşılıyor ki bir takım çevrelerde antrenör seçimlerimizle ilgili tereddütler var. Biz antrenör seçimlerinde kılı kırk yarıyoruz. Akademi liglerinde görev vereceğimiz tüm hocalarımız bu işin içinden gelmiş hem alaylı hem de okullu bir donanıma sahiptir. Kendi çocuklarımızı yetiştirecek antrenörlerimizin Aydınlı ve alanında söz sahibi olmasına özen gösteriyoruz. Eğer alt yapı çalışmalarımızda tesisleşme noktasındaki yeterliliklerimizi istediğimiz seviyeye getirebilirsek önümüzdeki 3 ya da 4 yıl içinde profesyonel takımımızın ilk on birinde en az beş oyuncumuz alt yapıdan yetişen yıldızlardan oluşacaktır" diye konuştu.

HÜSEYİN AKSU TESİSLERİ SEVİNCİ

Hüseyin Aksu Tesisleri'nin tekrar Aydınspor 1923'e hizmet vermeye başladığının altını çizen Özcani şunları söyledi: "Hüseyin Aksu Tesislerinin Aydınspor 1923'e hizmet vermeye başlaması camiada büyük sevinç yaratmıştır. Bu konuda alt yapıyı ve yönetimimizi destekleyen Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum. İlhami Ortekin Tesislerinin alt yapıya yataklı bir şekilde kazandırılması ile alt yapımız şaha kalkacaktır. Aydınspor'un amatörde kaldığı yıllarda kaybettiğimiz alt yapıda ki prestijimizi Aydın'daki tüm kulüplerimizin desteği ile yeniden layık olduğu konuma yükselteceğiz. Hangi kulüpte olursa olsun Aydındaki tüm yetenekli çocuklarımızı akademi liglerimize kazandırmak için üzerimize düşeni fazlası ile yapmanın gayreti içinde olacağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özcan; 'Alt Yapı Antrenörlerine Kefilim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement