Özdemir Ailesi Bitkisel Hayattaki Çocuğu İçin Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Özdemir Ailesi Bitkisel Hayattaki Çocuğu İçin Yardım Bekliyor

Özdemir Ailesi Bitkisel Hayattaki Çocuğu İçin Yardım Bekliyor

7 ay önce İstanbul’a çalışmak için giden ve burada denize girdiği sırada boğulma tehlikesi geçirerek bitkisel hayata giren gencin ailesi, çocuklarının bakımı için hayır severlerden yardım bekliyor.

16.03.2014 15:34

7 ay önce İstanbul'a çalışmak için giden ve burada denize girdiği sırada boğulma tehlikesi geçirerek bitkisel hayata giren gencin ailesi, çocuklarının bakımı için hayır severlerden yardım bekliyor.

7 aydan beri bitkisel hayatta olan Adem Özdemir'in (18) babası Nahsen Özdemir (38), yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade ederek, "4 çocuğum, ben eşim ve yaşlı annem ile birlikte 7 kişi, babamdan kalan bu evde yaşıyoruz. Ailemin geçimini tarım işçiliği yaparak sağlamaya çalışıyorum. 18 yaşındaki oğlum Adem bize destek olmak için İstanbul'a gitmiş ve serinlemek için denize girdiği sırada boğulma tehlikesi geçirmişti. Kilyos sahilinde yaşanan olay sırasında oğlumu arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar kurtarıp Maslak Acıbadem Hastanesine kaldırmışlardı. 12 gün yoğun bakım ünitesinde kalan oğlum daha sonra Sağlık Bakanlığı'nın Helikopter Ambulansı ile Gaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesine getirildi. Burada da 5,5 ay yoğun bakım ünitesinde kalan oğlum Adem'i taburcu işlemleri yapıldı ve oturduğumuz bu Fakılı köyüne getirdik. 23 günden beri de maddi imkansızlıklar içerisinde bitkisel hayat olan oğlum Adem'in bakımını yapmaya çalışıyoruz. Oğlum Adem'in bakımını imkansızlıklar nedeniyle yapamıyorum. Bu konuda yetkililerden ve hayırseverlerden maddi yardım bekliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir Ailesi Bitkisel Hayattaki Çocuğu İçin Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement