Özel Erciyes Kolejinden Kültür Sanat ve Spor Gecesi - Son Dakika
Yerel

Özel Erciyes Kolejinden Kültür Sanat ve Spor Gecesi

Özel Erciyes Kolejinden Kültür Sanat ve Spor Gecesi

Kayseri'de Özel Erciyes Koleji, kültür, sanat ve spor gecesi etkinliği düzenledi.

27.05.2014 09:33  Güncelleme: 09:31

Özel Erciyes Koleji tarafından kültür, sanat ve spor gecesi etkinliği düzenlendi.

Eski İl Özel İdare konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Özel Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, Özel Erciyes Koleji İlkokul Müdürü Ali Baykal, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, Bilimsel Sanat Merkezi tarafından yapılan sınavda Kayseri 1.'si olan Kayrahan Kaya'ya ödülünü Özel Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin verdi. Ardından programın açılış konuşmasını yapan Özel Erciyes Koleji İlkokul Müdürü Ali Baykal, "Bugün burada bireysel çalışmalardan ziyade ekip çalışmasının bir ahengini hep birlikte seyretmenin hazzını yaşayacağız. Şekilci, sembollere bağlı bir gençlik yetiştirmektense, değerlerini, geleneklerini bilen, ülkesine bağlı, aidiyet duygusu içerisinde yetiştirmek tek arzumuzdur. Sadece okul değil aynı zamanda bir toplum görevi olarak hepimizin omuzlarında gururla taşıması gereken bir görevdir" diye konuştu.

Baykal ayrıca, "Yeni bir dünyanın kuruluşu şüphesiz ki sizin alınterinizle, sizin gayretlerinizle, sizin el ele omuz omuza bir sevgi toplumunu oluşturmanızdan geçiyor. Türkiye'nin gençleri olarak bu ülkenin geleceğini ellerinizde taşıdığınızı aklınızdan çıkartmayın. Biz Erciyes Koleji olarak bu yolda her türlü desteğe hazırız. Yaptığımız işin dertlisiyiz ve gerçekten farkındayız. İnşallah sizde başta Atatürk olmak üzere Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy gibi büyüklerin izlerinden ayrılmaz onlardan hayatınızın sonuna kadar esinlenirsiniz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Özel Erciyes Koleji öğrencileri birbirinden farklı etkinliklerde bulunarak izleyicilerin ilgisini çekti. Öğrenciler yaptıkları gösteri sonrası izleyicilerden büyük alkış topladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Erciyes Kolejinden Kültür Sanat ve Spor Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement