Özlem Çerçioğlu, Umurlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Özlem Çerçioğlu, Umurlu'yu Ziyaret Etti

Özlem Çerçioğlu, Umurlu\'yu Ziyaret Etti

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etiği Umurlu beldesinde vatandaşlara hitap etti.

27.03.2014 10:31  Güncelleme: 10:35

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etiği Umurlu beldesinde vatandaşlara hitap etti.

Konvoy ve büyük kalabalık eşliğinde Umurlu'ya gelen Başkan Çerçioğlu'nu Umurlu halkı alkışlarla karşıladı. CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan ve CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un da katıldığı mitingde Başkan Çerçioğlu, seçmenine seslendi.

"Aydın seninle gurur duyuyor" sözleriyle karşılanan Başkan Çerçioğlu Umurlu'ya kaliteli hizmet sözü vererek, "Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Daha çağdaş daha modern bir Umurlu yaratacağız. El ele sizlerle birlikte bunu başaracağız. Aydın'da az zamanda çok iş yaptık. Verdiğim her sözü yerine getirdim. Aydın'ın altın çağını yaşattık. Umurlu halkı hizmetin en iyisini hak ediyor" dedi.

UMURLU'DA BÜYÜK COŞKU

Umurlu'da böyle bir coşku ve kalabalığı ilk kez gördüğünü ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, " Benim tek amacım Aydın halkına hizmet etmek Aydın'da hiç bir çocuk aç yatağa girmez, soğukta üşümez. Vatandaşlarımızı namerde muhtaç etmedim, etmeyeceğim. Aydın'da yaptığım kaliteli hizmeti büyükşehir ile Umurlu'da alacak" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özlem Çerçioğlu, Umurlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement