Öztürk'ten Emeği Geçenlere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Öztürk'ten Emeği Geçenlere Teşekkür

Öztürk\'ten Emeği Geçenlere Teşekkür

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Çanakkale Zaferi 100. Yıl etkinlikleri ve Çanakkale Gezisinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve MTTB’li gençlere Nehir Sefasında kahvaltı verdi.

25.03.2015 14:56

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Çanakkale Zaferi 100. Yıl etkinlikleri ve Çanakkale Gezisinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve MTTB'li gençlere Nehir Sefasında kahvaltı verdi.

Kahvaltı programına; Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Okul Müdürleri ve öğretmenleri ile Çanakkale Programında emeği geçen öğrenciler ve MTTB Teşkilat mensupları katıldı. Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten yaptığı konuşmada; "Cavit Başkan seçim vaatlerinde Erenler'in 50. yılında 50 proje ile yola çıkmıştı ve projelerinin arasında "Çocuklarımızı Tarih ile Buluşturuyoruz" adı altında bir projesi vardı. Bu projenin ilkini Çanakkale gezisi ile başlatmış oldu ve bu desteği sizlere verdi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Çanakkale'ye gidemeyecek kırsal kesimden öğrencilerimizi bu geziye gönderdik. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Bizi ve Erenlerimiz'i hiçbir sıkıntı yaşatmadan iyi bir şekilde temsil ettiğiniz için" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmasında; "Sizlerin katkıları ile Sakarya'da Çanakkale'nin 100. Yılını 4 gün süren bir etkinlik ile en kapsamlı ve en muhteşem şekilde kutlayan belediye biz olduk. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. "Çocuklarımızı Tarih ile Buluşturuyoruz" Projemizin ilk adımını Çanakkale gezisi ile atmış olduk. Bundan sonra da bu manada gezilerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmasında Çanakkale Zaferinin önemine değinen Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, "Çanakkale'de şahlanan ruh milletimizin mayasını oluşturan ruhtur. Bu ruhu yaşattığımız müddetçe ulaşamayacğımız hiçbir hedef, başaramayacağımız hiçbir iş, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır. Erenler Belediyesi ile yaptığımız protokol ile ortaokul ve lise öğrencilerini başta Çanakkale olmak üzere tarih ile buluşturacağız. Bunların dışında da Kaymakamlığımızın halka yönelik yaptığı her türlü hizmetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kahvaltı sonrasında öğrencilere Erenler Kaymakamlığı tarafından kitap hediye edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öztürk'ten Emeği Geçenlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement