Pasinler Genç Memur-sen Madde Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Pasinler Genç Memur-sen Madde Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Pasinler Genç Memur-sen Madde Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Pasinler Genç Memur-Sen İlçe teşkilatı Pasinler Kültür Sitesinde velilere ve öğrencilere yönelik "Geleceğini Uyuşturma" Projesi kapsamında Madde Bağımlılığı Konulu Seminer düzenledi.

23.03.2015 12:16

Pasinler Genç Memur-Sen İlçe teşkilatı Pasinler Kültür Sitesinde velilere ve öğrencilere yönelik "Geleceğini Uyuşturma" Projesi kapsamında Madde Bağımlılığı Konulu Seminer düzenledi. Genç Memur sen İlçe Başkanı Mehmet Ali Yeşil; Genç Memur-Sen olarak öncelikli hedeflerinin Gençleri her türlü zararlı maddelerden uzak tutmak olduğunu dile getirdi.

Erzurum Madde Bağımlılığı ile Mücadele alt Komisyonu tarafından verilen seminere öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Sıdıka Güler, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Murat Yağanoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Muhsin Erhan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden Köksal Kaçmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde son dönemlerde gençleri fazlasıyla hedef alan madde bağımlılığı, sigara ve alkol bağımlılığı gibi konularda bilgi verildi.

İlçe Yönetimi, Bu organizasyonda kendilerine destek veren Başta İlçe Kaymakamı Ali Ada, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na ve Tüm Kurum amirlerine teşekkür etti. Ayrıca Seminere katılanlara Katılım Belgesi verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler Genç Memur-sen Madde Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement