Patnos'ta 456 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta 456 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Patnos\'ta 456 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde "Fatih" Projesi kapsamında Patnos Süphandağı Anadolu Lisesi'ndeki 413 öğrenci ve 43 öğretmene tablet bilgisayarları törenle dağıtıldı.

04.04.2014 17:32

Ağrı'nın Patnos ilçesinde "Fatih" Projesi kapsamında Patnos Süphandağı Anadolu Lisesi'ndeki 413 öğrenci ve 43 öğretmene tablet bilgisayarları törenle dağıtıldı.

Okulda düzenlenen törene, Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Taşdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, projenin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçladığını belirterek, "Bu proje ile gelecek nesiller teknolojiye daha hakim hale gelecek. Öğrenciler bilgiye anında ulaşabilecek. Bilgisayar destekli eğitim projesi olan Fatih Projesi ile bilişim teknolojilerini daha etkin kullanan nesiller yetişecek. Öğretmen ve öğrencilerimize sunulan bu imkanların daha verimli ve bilinçli kullanımı için de gerekli eğitimler verilecek" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Taşdemir de nisan ayı sonuna kadar Patnos'ta 4 okulun tüm öğretmenlerine 120 adet  9. sınıf öğrencilerine bin 102 adet tablet bilgisayar dağıtılacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından tablet bilgisayarlar, öğretmen ve öğrencilere verildi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos'ta 456 Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement