Pazarcı'dan Silifke Kaymakamı Cinbir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pazarcı'dan Silifke Kaymakamı Cinbir'e Ziyaret

Pazarcı\'dan Silifke Kaymakamı Cinbir\'e Ziyaret

Birkaç günlük tatilini geçirmek üzere Mersin’in Silifke İlçesine gelen Akşam Gazetesinin Ankara Temsilcisi, araştırmacı gazeteci, köşe yazarı Emin Pazarcı, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti.

03.08.2015 10:54

Birkaç günlük tatilini geçirmek üzere Mersin'in Silifke İlçesine gelen Akşam Gazetesinin Ankara Temsilcisi, araştırmacı gazeteci, köşe yazarı Emin Pazarcı, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'i makamında ziyaret etti.

Atakent'te birkaç günlük tatil yapmak üzere Silifke'ye gelen Emin Pazarcı, Göksu Gazetesinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Zeki Kekeçoğlu, eski Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu ve Mediterranen Otel'in sahibi Eczacı Düşünsel Fener ile Kaymakam Cinbir'i makamında ziyaret ederek bir süre sohbette bulundu.

Silifke'yi çok sevdiğini söyleyen Gazeteci Emin Pazarcı, " Akdeniz'in sahilleri bir harika, henüz bakir olan Silifke ve çevresi, tatil yapmak için en güzel sahillerimiz. Tertemiz sahilleri, kumu ve güneşi ile tatilcilerin gelmek istediği özel yerlerden biri olan Atakent sahilleri, denizi ile tatilcileri büyülemektedir. Tatil yapmak için Atakent'ten başka bir yeri düşünmüyorum" dedi.

Kaymakam Cinbir, Emin Pazarcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçenin tanıtımı ve yapacakları çalışmalarda basın çalışanlarının desteğini yanlarında görmenin kendilerine ve ilçeye olumlu katkı sağlayacaktır. Haberin doğru olması için haberi kaynağından öğrenirsek halkı yanlış bilgilendirmemiş oluruz. Basının en önemli görevlerinden biri de insanların haber alma özgürlüğünü sağlamaktır" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcı'dan Silifke Kaymakamı Cinbir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement