Pazaryeri'nde Sığır Yetiştiricileri Birliği'nden İftar - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nde Sığır Yetiştiricileri Birliği'nden İftar

Pazaryeri\'nde Sığır Yetiştiricileri Birliği\'nden İftar

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Bilecik İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyelerinde yönelik iftar programı düzenlendi.

11.07.2015 13:28

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Bilecik İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyelerinde yönelik iftar programı düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, müdür yardımcıları, Bilecik İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Naci Eser, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, birlik üyeleri ve eşleri katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan Birlik Başkanı Naci Eser, iftara katılan üyelerine teşekkür etti. Eser yaptığı açıklamada, "Özellikle işimizin yükünü çeken eşlerimizi de bugünkü iftarımızda konuk ederek kaynaşmak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. İftarımıza teşrif ettiğiniz için tüm üyelerimize ve eşlerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle il tarım müdürümüze Bilecik'teki programına rağmen bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür etmek istiyorum." Dedi.

Hacı Dursun Yıldız ise yaptığı açıklamada, sığır yetiştiricilerinin birliklerine sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Yıldız yaptığı açıklamada, "Bizler burada çok rahat ortamlarda orucumu tutarak ibadetlerimizi yapabiliyoruz. Ama çevremizde ki ülkelerde zulüm var. Bu zulmü yapanları ve zulme karşı durmayanları nefretle kınıyorum. Bugün burada güzel bir ortamda birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Zulme uğrayanlar bize sığınıyor ama bizim sığınacak hiçbir yerimiz yok. Bunun için bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, birbirimizi sevelim. Birbirimizin hatalarını değil güzel taraflarını görelim. Bugün burada böyle bir iftar düzenlediği için başkanıma teşekkür ediyorum. Bu kooperatif ve birliklere üye olmayanlar yeni tarım politikalarından destek alamıyorlar. Bu nedenle birliğinize sahip çıkın. İlimizde afetsiz, bol ve kazançlı bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nde Sığır Yetiştiricileri Birliği'nden İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement