Pekgüzel: "Gönülden Gönüle Giden Yolları İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Gönülden Gönüle Giden Yolları İnşa Edeceğiz"

Pekgüzel: "Gönülden Gönüle Giden Yolları İnşa Edeceğiz"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, halkın büyük ilgisi ve coşkusu eşliğinde kahvehane ziyaretlerini sürdürüyor.

18.03.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, halkın büyük ilgisi ve coşkusu eşliğinde kahvehane ziyaretlerini sürdürüyor.

Konfetiler ve gençlerin yoğun tezahüratları eşliğinde karşılan Pekgüzel'e Mesudiye ve Zafer Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. "Biz lafa değil, icraata bakıyoruz. Bizim işimiz gönülden gönüle giden yolları inşa etmek. Bununla uğraşacağız" diyerek sözlerine başladı.

"Bu muhteşem kalabalığın ne anlama geldiğini birilerinin görmelerini istiyoruz" diyerek konuşmasına devam eden Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, " Yaklaşık 3 aydır yoğun bir seçim propaganda çalışması içerisindeyiz. Bu dönemde, girmedik mahalle, cadde, sokak kalmadı. Gittiğimiz her evde, katıldığımız her programda halkımızdan çok güzel bir teveccüh görüyoruz. İnşallah bu bereket, 30 Mart'ta sandığa yansıyacak ve Efeler'de yeni bir başlangıç olacak. Aydın'lılar, 30 Mart'tan sonra geleceğe güvenle bakacak. Efeler'deki tüm hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI, HİZMET ETME MAKAMIDIR

30 Mart akşamı Aydın'da yeni bir sayfa açacaklarını belirten Pekgüzel; Aydın'ı sevgi, saygı ve ekip çalışmasıyla yöneteceklerini söyledi. Aydın'ın tarihi ve halkıyla her türlü hizmeti hak ettiğini anlatan Pekgüzel; polemiğe girmeden, insan odaklı kaliteli hizmetle yollarına devam edeceklerini belirtti. Ben verdiğim sözleri her mahalle için ayrı ayrı çalışma projeler hazırlayarak sizlere sözle değil; baskılı yazılı olarak sunuyorum. Allah nasip eder de seçilirsem karşıma çıkıp belgeyi gösterip benden hesap sorabilesiniz diye. Belediye başkanlığı makamı hizmet etme makamıdır" diyerek sözlerini tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Gönülden Gönüle Giden Yolları İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement