Pekgüzel: "İyi Belediyecilik Örneği Vermeye Geliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "İyi Belediyecilik Örneği Vermeye Geliyoruz"

Pekgüzel: "İyi Belediyecilik Örneği Vermeye Geliyoruz"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, iyi bir beediyecilik önrneği vermek için göreve talip olduğunu belirteek, “Kapılarımız herkese açık olacak” dedi.

24.03.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, iyi bir beediyecilik önrneği vermek için göreve talip olduğunu belirteek, "Kapılarımız herkese açık olacak" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Aydın merkeze bağlı Dalama beldesine gerçekleştirdiği ziyaretinde pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Pekgüzel, "Vatandaşla el ele, gönül gönüle olmak; birlikte çalışmak güzel. Belediyeciliğin temeli vatandaşla birlikte bir eser ortaya koymaktır. Biz de iyi belediyeciliğin örneğini vermeye geliyoruz. Kapılarımızı herkese açacağız" dedi.

Dalama'da pazar esnafını ziyaret eden Yalçın Pekgüzel; tek tek tezgah sahipleriyle tokalaştı, sohbet etti. Vatandaşlarla, keyifli ve neşeli bir Pazar günü geçiren Pekgüzel, Dalama'yı sıkça ziyaret ettiğini, seçilmesi halinde hizmet vermeye geleceğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'İyi Belediyecilik Örneği Vermeye Geliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement