Petrolspor, Hakeme Yenildi - Son Dakika
Yerel

Petrolspor, Hakeme Yenildi

Petrolspor, Hakeme Yenildi

Maçı takip eden yurttaşlar, "Batman Petrolspor bariz bir şekilde hakeme yenilmiştir." dedi.

17.03.2014 10:26  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PETROLSPOR HAKEM KURBANI!...
Batman Petrolspor aleyhine kararlar alarak bariz bir şekilde taraf tutan hakeme tepkiler dinmiyor.
Maltepespor 2- Petrolspor 0 35. dakikada Hasan Ahmet Sarı'nın attığı nizami gölü iptal eden Orta hakem Gökhan Özbulut Petrolspor gardını düşürdü.
Maç hakkında genel bilgiler şöyle:
HAKEMLER : Gökhan Özbulut* Tolga Bakal* Bülent Uludoğan*
MALTEPESPOR : Emre Aydın** Bülent Uzun** Kadir Öğe*** Ertuğrul Sancaktutan** Ömer Sümer** Can Morgül** Gani Balkan*** Umut Gedik** Çağlar Yıldırım*** Muzaffer Özkaya** Yavuz Ayazoğlu***
PETROLSPOR A.Ş. : Süleyman Kasap** Hüseyin Rüzgar** Bilal Kılıç** Tugay Kırcalı** Ahmet Köseoğlu*** Mehmet Tosun*** Uğur Durmuş** Hasan Ahmet Sarı**
Coşkun Korkmaz** Güven Çavuş** Yunus Emre Mest**
GOLLER : Dk. 41 Gani Balkan, Dk 45 Çağlar Yıldırım
Play-Off hesapları yapan Petrolspor ile Maltepespor karşılaşmasında hakemin yanlış kararları maça damgasını vurdu. Oyuna temkinli başlayan Petrolspor aradığı golü 35. dakikada bulmasına rağmen orta hakem önce orta santrayı gösterdi. Maltepesporluların itirazı üzerine 2 dakika sonra gölü iptal etti. Petrolsporlu futbolcular sok geçirirken, 41. dakikada Maltepesporlu Gani Balkan takımını 1-0 öne geçiren gölü kaydetti. Toparlanmak için çabalayan kırmızı-beyazlılar 2. gölü 45. dakikada yedi. Bu dakikada Çağlar Yıldırım ilk yarının skorunu belirledi. 2-0.
Karşılaşmanın 2. devresinde baskı kuran Petrolspor'un atakları sonuçsuz kalınca rakip Maltepespor ise skoru koruma adına de defans yaptı. Petrolspor 41 puanda kalırken, bu hafta Aksarayspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor, Hakeme Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement