Peygamberimizin Hayatını En İyi Anlatanlar Tabletle Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Peygamberimizin Hayatını En İyi Anlatanlar Tabletle Ödüllendirildi

Peygamberimizin Hayatını En İyi Anlatanlar Tabletle Ödüllendirildi

Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen etkinliklerin en anlamlısı Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde Yaren Eğitim Gönülleri Derneği tarafından gerçekleştirildi.

29.04.2013 15:46

Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen etkinliklerin en anlamlısı Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde Yaren Eğitim Gönülleri Derneği tarafından gerçekleştirildi. Dernek tarafından daha önceden ortaokul öğrencilerine hediye edilen "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Hayatı"nı içeren kitabı okuyan çocuklar arasında yapılan yarışmada Alemlerin Sultanı Peygamberimiz Hz. Muahammed' (S.A.V.)'i en iyi anlatalar tabletle ödüllendirildi. Geceye öğrencilerin gösterisi ise ayrı bir renk kattı.

Atça Beldesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Sultanhisar Belediye başkanı Ertegün Ünal, Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Erdinç Çeliksoy, öğrenciler veliler ve vatandaşlar katıldı.

"Gül Gecesi" adlı geceye katılan herkese gül dağıtılırken, gecenin açılışında konuşan Sultanhisar Etüt Merkezi Müdürü Mehmet Koçaş, dünyanın dört bucağına İslamiyeti yaymak için sahabelerin gittiğini hatırlatarak, "Bugün de o ruhla yetişen yeni nesiller o günün ruhunu taçlandırmaktadır. Efendimizin güzel ahlakı, yardımseverliği, insanlara verdiği değeri ve her yönüyle örnek insanların yetişmesine büyük önem veriyoruz" diyerek programa katılanlara da teşekkür etti.

"İNSANLIK PEYGAMBERİMİZİN SÜNNETİNE MUHTAÇ"

Her geçen gün Peygamberimizin Hz. Muhammed (S.A.V.)'in sünnetine daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ve gençlerin Peygamberimizi en iyi şekilde tanıması gerektiğini belirten AK Parti Aydın milletvekilİ Mehmet Erdem, "O'nun hayatını okuyup sünnetini uymak insanın hem dünya hem ahret saadeti için çok önemlidir. Efendimizi anlamak için okuyup araştırmak lazım. Böylesine anlamlı etkinliği düzenleyen ve çocuklarımızı her iki cihanda mutlu olması için elinden gelen gayreti gösteren Yaren Eğitim Gönülleri Derneği'ni bu anlamlı çalışmasından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Gecenin sonunda Peygamberimiz

Hz. Muhammed'in hayatını anlatan Rahime Kaya'nın 'Efendimiz" adlı kitabını okuyan 120 öğrenciden hediye kazanan 25 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Hediye kazananlara 10 tablet ve 15 gümüş kolye verildi. Yarışmada ilk üçe giren Sedef Aşan, Doğancan Boduroğlu ve Songül Toplu'ya hediyelerini Aydın Milletvekili Mehmet Erdem verdi.

(İK)

29.04.2013 15: 34: 57

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Peygamberimizin Hayatını En İyi Anlatanlar Tabletle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement