"Peygamberin Nezdinde Yeniden Doğuş ve Diriliş" Konferansı - Son Dakika
Yerel

"Peygamberin Nezdinde Yeniden Doğuş ve Diriliş" Konferansı

"Peygamberin Nezdinde Yeniden Doğuş ve Diriliş" Konferansı

Diyarbakır'da Kutlu Doğum Haftası olması münasebetiyle "Peygamberin nezdinde yeniden doğuş ve diriliş" konulu konferans düzenlendi.

24.04.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Kutlu Doğum Haftası olması münasebetiyle Yeniler Kulübü ve Beyaz Fikirler Kulübü tarafından "Peygamberin nezdinde yeniden doğuş ve diriliş" konulu konferans düzenlendi.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği konferans, Cebeli Nur Camii İmam Hatibi ve Yeniler Kulübü Başkanı Mustafa Şeker'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve açılış konuşması ile başladı. Araştırmacı-Yazar Ramazan Kayan, gençlik ve peygamber konusunda verdiği konferansta Peygamberimizin merhamet ve şefkat içermeyen hiçbir anının olmadığını, yüreklerimizi onun rahmetine açık tutmamız gerektiğini söyledi.

Yönümüzü belirleyen, yol gösteren bir Peygamber'in ümmeti olduğumuzu ifade eden Kayan, Kutlu Doğumun yeniden dirilişe vesile olmasını temenni ederek dünyayı değiştirme iradesini kaybetmeyen herkesin genç olduğunu söyledi. Ebedi gençliğin şifresinin salih amellere yoğunlaşmak olduğunu söyleyen Kayan, Kutlu Doğumun ümmetin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olması temennisinde bulundu.

"Hz. Muhammed'in duruşu gibi, kimliği gibi tertemiz bir duruşumuz olmalıdır" diyen Kayan, konuşmasının devamında yaşamımızı sorumluluk bilinciyle salih bir kul olarak sürdürebilmek için neler yapmamız gerektiği hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Peygamberin Nezdinde Yeniden Doğuş ve Diriliş' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement