PKK'nın Yaktığı Kütüphaneyi Gençler Ayağa Kaldıracak - Son Dakika
Son Dakika Logo

PKK'nın Yaktığı Kütüphaneyi Gençler Ayağa Kaldıracak

28.12.2015 14:34

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca yakılan kütüphanenin yerine, Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi kurmak için kampanya başlattı.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED), Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarınca yakılan kütüphanenin yerine, Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi kurmak için kampanya başlattı.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, 81 ilden, 15 Ocak 2016 tarihine kadar toplayacakları kitapla kütüphane oluşturacaklarını söyledi.

Okudan, GENÇKONFED Yüksek Danışma Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün sosyal medya üzerinde başlattığı bu kampanyayı, 7 bölge federasyonu ve illerdeki temsilcilerle destekleyeceklerini söyledi. Kitapların Şırnak'ta, cehaleti ortadan kaldırıp, karanlıkları aydınlığa çevirmeye katkı sunacağını anlatan Okudan, " Endülüs'te, Bağdat'ta yakılan kütüphaneler cahil bir toplum oluşturmak içindi. Bunun aynısının Şırnak'ta olmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Kitap bağışlamak isteyenler, Oğuzlar mahallesi 1371. Sokak No: 4/10 Balgat Çankaya Ankara adresine gönderebilecek. Vatandaşlar bilgi için www.genckonfed.org adresinden iletişime geçebilecek. Toplanan kitaplar kiralanan TIR aracılığıyla Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu'na teslim edilerek Şırnak'a ulaşması sağlanacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PKK'nın Yaktığı Kütüphaneyi Gençler Ayağa Kaldıracak - Son Dakika


Advertisement