Kayseri'de Polis Hayvan Pazarında Sahte Para Kalemi Dağıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Polis Hayvan Pazarında Sahte Para Kalemi Dağıttı

Kayseri\'de Polis Hayvan Pazarında Sahte Para Kalemi Dağıttı
27.09.2014 13:28  Güncelleme: 14:05

Kayseri'de polis, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarındaki besicilere, sahte parayı belirleyen kalem ile broşür dağıttı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amirliği ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarındaki besicilere, sahte parayı belirleyen kalem ile broşür dağıttı.

Polis ekipleri "Sahtecilik, Hırsızlık ve Dolandırıcılık  Kurbanı Olmayın" Projesi kapsamında TOKİ Bölgesi hayvan pazarında stant açtı.

Polis ekipleri, çadırlardaki besicileri ziyaret ederek, hayvan hırsızlığı ve sahte para konusunda uyarılarda bulundu.

Besicilere sahte parayı ayırt etmeleri için bin 500 adet kalem dağıtan polisler, kalemin nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak anlattı.

Kurban satıcıları uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Ekipler, benzer çalışmaların şehirdeki diğer hayvan pazarlarında da dört gün boyunca devam edeceğini ifade etti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Polis Hayvan Pazarında Sahte Para Kalemi Dağıttı - Son Dakika


Advertisement