Polis ile Vatandaş, "Huzur" İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Polis ile Vatandaş, "Huzur" İçin Bir Araya Geldi

Polis ile Vatandaş, "Huzur" İçin Bir Araya Geldi

İl Emniyet Müdürü Salmaner: "Biz halkımızın içinde olmaktan halkımızla beraber olmaktan mutluyuz ve gerçek gücün de onlardan gelen güçle sağlanabileceğine inanıyoruz"

25.10.2013 22:18

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve emniyet müdür yardımcıları, kent genelinde Adıyaman'ın huzuru için kıraathanelere giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet Akif Mahallesi Haydar Efendi Caddesi'nde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Salmaner, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkla her platformda beraber olduklarını söyledi.

Odalarının kapılarını kapatmaktan ziyade hizmet ettikleri vatandaşların içinde olmayı tercih ettiklerini belirten Salmaner, "Bu tür toplantıları çok etkin ve verimli görüyoruz. Vatandaşlarımız emniyetle ilgili sorunlarını birinci ağızdan kimle muhatapsa ona iletiyor. Bu çok önemli. Vatandaşlarımızın bire bir bize anlattıklarını, sorunlarını not alacağız ve hepsini halletmeye çalışacağız" dedi.

Bundan sonraki süreçte böyle toplantılar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Salmaner, halkın içinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Gerçek gücün, vatandaşların desteğiyle sağlanacağını vurgulayan Salmaner, "Ekstra bir hazırlık yapmamamıza rağmen vatandaşlarımız bizi yoğun bir şekilde karşıladı. Çünkü insanlarımız kendi problemlerini ifade etmek, anlatmak için geldiler buraya ve bence sorunlarını çok güzel de anlattılar" diye konuştu. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis ile Vatandaş, 'Huzur' İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement