Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması

'42.Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nın Adana bölge seçmeleri için 32 posta dağıtıcısı kıyasıya yarıştı.

'42. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nın Adana bölge seçmeleri için 32 posta dağıtıcısı kıyasıya yarıştı.

Merkez Park'ta gerçekleşen yarışmada, Mersin ve Adana'dan katılan 2'si kadın 32 posta dağıtıcısı, Ankara'da yapılması planlanan Türkiye geneli eleme yarışmasına katılabilmek için ter döktü.

Posta dağıtıcıları arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, iş gücünü arttırmak, sportmenlik ruhunu ve davranışını kazandırmak için düzenlenen yarışmada, erkekler 10 kilometre, bayalar ise 5 kilometre yürüdü.

Sıcak hava nedeniyle zorlanan posta yarışmacıları, verilen su ile serinlemeye çalıştı. Yarışmanın sonunda erkekler kategorisinde finişi ilk gören Mersin'de görev Suat Kaya oldu. Kaya'yı Adana'dan Mustafa Köse ve yine Mersin'den Fatih Gedik takip etti.

Kadınlar kategorisinde ise birinciliği Adana'dan Meryem Özüar ve ikiciliği Mersin'den Handan Gürbüz elde etti. Dereceye giren yarışmacılar Türkiye geneli düzenlenecek yarışmaya katılacak. - ADANA

Kaynak: İHA